Aronia Bessen Haarkuur met antioxidanten en beschermende bessenwas

Genezende en verjongende haarkuur, die het haar behandelt met krachtige antioxidanten uit Aronia bessen en het beschermt met voedende bessenwas.

Geef uw haar wat liefde door een behandeling met onze natuurlijke Aronia Bessen Haarkuur. De olijfolie en mangoboter geeft je haar de broodnodige voeding, terwijl de antioxidanten uit Aronia bessenextract de schade herstelt die wordt veroorzaakt door vrije radicalen en met bessenwas wordt het haar beschermd tegen uitdroging en het krijgen van kroeshaar. Deze haarkuur is een geweldige natuurlijke oplossing voor glanzend en gezond haar.

Over Aronia Bessen

Aronia bessen (ook bekend als de Zwarte appelbes) is een van de meest krachtige bessen bekend als superfruit en het is een van de rijkste vruchtenbronnen voor antioxidanten. De antioxidanten kan voorkomen dat vrije radicalen componenten in de lichaamscellen beschadigen en oxidatieve stress veroorzaken die bijdraagt aan het verouderingsproces. Aronia bessen zijn ook bedekt met een waslaag die hen beschermt tegen uitdroging in het harde Arctische klimaat. Dankzij de was en antioxidanten verrichten deze bessen wonderen voor uw haar. Dat is de reden waarom we ze in onze Aronia Bessen Haarkuur gebruiken, om uw haar te herstellen en van nature glanzend en gezond te laten.