Blauwe Bosbessen Shampoo met anti-oxidanten en beschermende bessenwas

Zachte, natuurlijke shampoo die het haar een antioxidant boost geeft, waarbij het de hoofdhuid verzacht en in balans brengt met een beschermende bosbessenwas.

Deze milde en niet-irriterende shampoo is perfect voor dagelijks gebruik, zelfs voor de meest gevoelige hoofdhuid. Het verfrist het haar met een milde reinigingsmiddelen, en voorziet het van antioxidanten en regenereert en balanceert de hoofdhuid met het extract van blauwe bosbessen en bessenwas, waardoor uw haar er mooi en gezond uitziet.

Over blauwe bosbessen

Blauwe bosbessen, de supervrucht van Arctic, bevat de meest krachtige antioxidant - anthocyaan. Deze antioxidant vermindert de oxidatieve schade door vrije radicalen, UV-licht en milieuverontreinigende stoffen op een efficiŽnte manier, waardoor uw haar glanzend en gezond blijft.

De was gevonden op het oppervlak van de bosbes beschermt de vrucht van de barre weersomstandigheden van het arctische gebied. Onze shampoo bevat bosbessenwas dat helpt bij het voeden en hydrateren van uw hoofdhuid en om het haar te beschermen tegen breuk en luchtverontreiniging.