Kraaiheide Gezichtcrème voor ‘s nachts

met omega 3 en 6 oliën en bessenextract

Onze Kraaiheide Gezichtsnachtcrème werkt magisch op uw huid terwijl u rust, zodat u wakker kunt worden met een hersteld evenwicht van de huid op natuurlijke wijze.

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van deze crème zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en helpen bij het herstellen met omega 3 en 6 verrijkt oliën, en beschermen de huid met bessenwas en stimuleren deze met antioxidanten. De crème krijgt het donkere kleur uit het kraaiheide-extract en u kunt zien hoe het wordt geabsorbeerd door de huid, waar het de antioxidanten achterlaat, waar ze kunnen werken aan het herstel van de oxidatieve schade aan uw huid gedurende de dag.

Over Kraaiheide

Kraaiheide is een groenblijvende struik inheems in Arctische gebieden van Zweden en de vruchten zijn zwarte ronde bessen. Kraaiheide is een rijke bron van antioxidanten, rijker dan de andere populaire bessen soorten. De antioxidanten helpt om uw huid?? te herstellen van de oxidatieve schade door vrije radicalen, UV-licht en milieuverontreinigende stoffen. Onze Kraaiheide Gezichtsnachtcrème bevat een krachtige kraaiheide-extract dat uw huid een hoge dosis antioxidanten geeft.