Witte Klei Detox Shampoo

met tijm en bessenextract

Een energieke en ontgiftende shampoo die uw haar en hoofdhuid in evenwicht brengt en chemicaliŽn en luchtverontreinigende stoffen elimineert met behulp van natuurlijke ontgiftende witte klei.

De natuurlijke ingrediŽnten van onze Witte Klei Detox Shampoo hebben een perfecte combinatie van voeding en zuiveringskwaliteiten om uw haar gezond en mooi te houden door het elimineren van chemische stoffen, luchtvervuiling en residuen van stylingsproducten. De tijm werkt als een antiseptisch middel en helpt tegen roos en andere problemen van de hoofdhuid, het bessenextract voedt uw haar, terwijl de witte klei het ontgift. Het is een geweldige oplossing voor beschadigd en mishandeld haar en hoofdhuid!

Over witte klei

Witte klei heeft zijn zeer lange geschiedenis van gebruik als schoonheidsproduct te danken aan de vele positieve eigenschappen. Klei absorbeert overtollig vet van het oppervlak van de hoofdhuid en het haar, waardoor het natuurlijk fris en schoon is. Het verwijdert ook de chemische opbouw van haarkleuring, haar gels en andere stylingproducten. Dat is de reden waarom witte klei wordt gebruikt in onze Witte Klei Detox Shampoo om u te helpen uw haar te ontgiften en te voeden op een natuurlijke manier.