Cranberry Conditioner - hårbalsam utan parfym, med tranbärsfröolja och timjan

Skyddande hårbalsam som stärker ditt hår. Timjan stillar klåda i hårbottnen, medan tranbärsfröoljan gör den mjuk och elastisk.

Arctic Naturals Cranberry Conditioner är avsedd för vardaglig vård av håret. Dess kombination av milda och skyddande egenskaper gör att det passar alla hårtyper. Om du har känslig och torr hårbotten eller klåda så går det ganska enkelt att bli av med problemen genom att använda denna produkt.

Arctic Naturals Cranberry Conditioner innehåller ett vegetabiliskt konditioneringsmedel för håret (gjort av sojaolja). Det reparerar slitet hår, motverkar schampots uttorkande effekter, skyddar håret mot föroreningar, gör håret lättkammat och ger det ett glansigare utseende.

Extraktet av timjan stillar klåda i hårbottnen, medan tranbärsfröoljan gör den mjuk och elastisk. Oljan är extraherad ur tranbärets pyttesmå frön. Den återfuktar håret efter schamponering och håller hårbottnen ren och mjuk. Produkten är fri från silikon och parfym men har en svag doft av timjan.

Tips!

Om håret inte är alltför smutsigt kan du hoppa över schamponeringen och tvätta håret enbart med Arctic Naturals Cranberry Conditioner. Det går att få håret rent och fräscht med bara hårbalsam. Massera in balsamet i håret och hårbottnen och låt det verka några minuter innan du sköljer ur det. Det blir inte lika mycket lödder som med schampot, men ditt hår blir skinande rent och lätthanterligt efter bara en tvätt.